Style

#Rochia de mireasă

A venit și momentul meu să devin ,,nevastă”. Cicălitoare sunt deja, păreri am destule despre tot și toate, de un bărbat mi-am făcut rost (și ,,săracul” m-a cerut de soție, dacă nu are fire albe….vorba nașilor ,,o să aibă…”).

Ultima mea acțiune în calitate de ,,femeie singură” a fost să îmi aleg rochia de mireasă. În primă fază am început să caut modele pe NET. Am căutat timp de o jumătate de an. În poze toate rochiile arată perfect, se așează perfect pe corpul modelelor și dantela…oh! dantela, arată ,,flawless”.

Dar cum viața bate filmul, chiar dacă eram îndrăgostită de rochiile de dantelă cu trenă, pe corp sau A line (modele de pe NET), în momentul în care am început să probez modele asemănătoare…ei bine…experiența a fost ,,horror”, dar vă las pe voi să decideți…

Preferatele mele…

             ,,Lampa lui Bunica” Meh!                              ,,Mireasa din filmele de groază”

             image1                            31c97c54-b754-440f-be3b-740737ba45ac

În rochia de mai jos, eram obligată să zâmbesc/râd….cumva era ,,gâdilicioasă”

,,mult prea scumpă”

Așadar? Ce ziceți?

,,vei ştii când îţi vei găsi rochia de mireasă, crede-mă!!!” am tot auzit. Cum să cred așa ceva? Ce putea fi aşa special la rochia de mireasă? Încât ,,să şti” cănd o gaseşti, că doar nu te cheamă ca prin magie…

,,THE D(ress) DAY” a fost într-o zi de sâmbătă în care m-am decis să merg la târgul de nunţi Wedding Style găzduit de Amiral Events & Style din Cluj-Napoca împreună cu o prietenă (te pup Alina). Am tot căutat şi probat şi nu am găsit nimic pe placul meu, dar, chiar în momentul plecării noastre de la târg, exact ca prin magie !!! Puff !!! a apărut în fața mea…

                                                           ♥   THIS DRESS   ♥

img_0664.jpg

În momentul în care am vazut rochia mi-a tresărit inima, sentimentul era reciproc, auzeam rochia cum mă strigă, Andra…. (de fapt, îl striga pe Theo să vină cu banii să o plătească)…vă vine să credeți?

O lună mai târziu am primit rochia de mireasă. Aceasta a fost construită de la zero pe dimensiunile corpului meu, (se pare că sunt mai slabă decât e admis în lumea rochiilor de mireasă).

Chiar dacă rochia a fost model sirenă am avut mare mobilitate în ea, lucru care m-a ajutat enorm la dans. (va urma și o postare despre dans, iuhuu!)

Sfatul meu pentru voi este să mergeţi şi să probaţi cât mai multe rochii, fie ele ,,de groază” ,,îndrăgitul model lampă” ,,gâdilicioase”. Eu am pierdut mult timp căutând pe internet şi nu m-a ajutat aproape deloc.

♥XOXO♥ Andra

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s