Uncategorized

#Cum am găsit DJ pentru nuntă

 

Este sâmbătă dimineața. Ne pregătim să mergem la nunta unor prieteni. După cum era și normal, nu ne puteam prezenta la nuntă fără să ne vadă bunica (te salut Bunica!) înainte de petrecere, (să nu cumva să mergeți la nuntă fără să vă vadă bunica aranjați și îmbrăcați frumos…zise Bunica). 

Mergem la bunica după cum am promis, vine și mama cu noi… La întoarcere de la bunica, după ce am lăsat-o pe mama acasă, intenționăm să iesim de pe stradă cu spatele. Theo a băgat mașina în marșarier și a început să accelereze ușor…când dintr-o dată…..bum!!!!!!…..ne oprim ca într-un zid, mi s-a oprit inima. Privesc rapid în oglinzi și nu văd nimic….dar în ce ne-am oprit????

Ne dăm rapid jos din mașina (mașina nu era a noastra, era în probă pentru a o cumpăra, era un Forester – Subaru, deci tot ce e frumos!!!!!) și zărim sub mașina în care eram noi, un Seat Leon mic (săracul Leon era îngrămădit până la parbriz sub Forester….) din jumătatea de mașină rămasă iese nervoasă o vecină (care uitase benzile de circulație și pentru un scurt moment uitase și cum arată lumina de marșarier a unei mașini…). După o oră de semnat acte și de desenat impactul (știți căt e de greu să desenezi un Forester cățărat pe un Seat Leon?), am pornit spre nuntă.

Reconstituirea!

 

img_2689-1

Am ajuns la nuntă și din toată mulțimea l-am zărit pe DJ Cristi, angajat la GEO Events (pagina oficială de facebook @Sound.Geo.Events), care dansa de mama focului….se distra mai bine ca toți nuntașii la un loc…. îl trimit pe Theo să îi ceară o carte de vizită…și după o scurtă discuție am decis că dacă acest DJ ne poate face să uitam accidentul și ne poate relaxa (pentru că eram extrem de nervoși!!!) atunci este perfect pentru nunta noastră…

Așadar, dacă vreți un DJ bun la nuntă trebuie să vă vizitați bunica, să ieșiți de pe stradă cu mașina cu spatele, și neapărat să vă urcați cu mașina (care nu e a voastră) pe mașina unei vecine….

PS: Ultima parte este o glumă. Să vă vizitați bunica dar să nu faceți accident…și să urmăriți cu atenție alți DJ de pe la nunți. Cea mai bună modalitate de a alege un DJ bun este să îl asculți și să îți placă modalitatea în care acesta lucrează.

♥xoxo♥ Andra

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s