Life style

#CrazyBurger #crazybananacafe

Am decis să vă prezint un loc drag mie. Este vorba despre Crazy Banana Cafe, un local simpatic din Cluj Napoca, aproape de locuința mea. Este un local primitor și cozy.

crazy banana

Deși ar trebui să consum mai multe fresh-uri (pentru a-mi păstra poponețul de femeie măritată în limite normale) când îl vizitez, nu mă pot abține și de fiecare dată aleg din meniu un Crazy Burger.

În ultima perioadă am dezvoltat o mică obsesie pentru burgeri #crazyandra 🙂 Am citit în presă că România este cuprinsă de ,,mania burgerilor”, și vă pot zice că această manie m-a cuprins și pe mine… dar în goana mea după burgeri am rămas fidelă Crazy Burgerului.

Vă ziceam în postarea #honeymooninlondon #birthdayatstonehenge că am mâncat un burger care a costat 30 de lire (încă sunt în șoc!!!!), ei bine acest Crazy Burger este de 10 ori mai bun decât „prea scumpul burger din centrul Londrei”.

Vă rog să faceți cunoștință cu Crazy Burger…

d3427052-6b1a-4eca-afdf-581dd85a81cc

Vă doresc să găsiți pe cineva care să vă îmbrățișeze la fel de ferm precum îl îmbrățișez eu pe Crazy Burger 🙂 🙂 🙂 Mi se pare mie sau sosul rămas în farfurie parcă zâmbește? 🙂

5293ce45-695c-4c7c-8190-76eb2bb0997e

Poftă la câți mai mulți Crazy Burgeri.

♥XOXO♥ Crazy Andra

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s