Uncategorized

What does Christmas mean to you?

Ce semnifică Craciunul pentru tine? pentru mine? pentru voi?

Nu știu ce semnificație are perioada Craciunului pentru voi, dar vă pot spune că pentru mine Craciunul este cea mai frumoasă perioadă din an, pe lângă faptul că îmi amintește de copilărie îmi dă și speranță.

În această perioadă din an am speranța că în anul ce va veni vom fi mai buni. Tare vreau să cred că prea cunoscutul spirit al Crăciunului se va întinde pe toată perioada anului ce vine. 

Crăciunul înseamnă familie, miros de portocală și scorțișoară, colinde, Viața cu Louie, reclame cu Coca Cola :), Singur acasă pe ProTV, amintiri din copilărie, melancolie, fericire, tristețe pentru anii ce s-au scurs. Pentru mine Crăciunul mai înseamnă și amintiri cu bunicul meu, care se îmbraca într-un costum improvizat de Moș Crăciun, în fiecare an, doar pentru mine. 

De asemenea, Crăciunul înseamnă și săniuș, zăpadă, picioare înghețate, focul din sobă, brad împodobit. Când eram mică aveam o instalație veche care avea butonul de sunet blocat pe pornit. Problema era că și sunetul era stricat, drept urmare instalația scotea un sunet asurzitor, parcă urlaaaaaaa, dar și așa o țineam în priza toată luna Decembrie. 

Crăciunul este despre lucruri bune, despre momente fericite și iubire.

Ce este Crăciunul pentru voi?

XOXO Andra

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s