Home Decor · Life style

Experiența avută cu scările

Nu știu dacă aveți scări în casă, și dacă aveți, nu știu ce design ați ales pentru scări, dar vă zic că mie mi-au scos peri albi.

Designul scărilor a fost tare problematic pentru noi.

Toată agitația a început de la o ofertă primită de la o echipă de muncitori din Cluj, care au spus că pentru 12.000 de lei ne fac scările. 12.000 de lei oameni buni…… În acel moment Theo a decis că face singur scările, că nu poate fi așa de greu.

Și așa am început căutarea unor modele de scări. Am căutat modele de scări din lemn, din gresie, din parchet, din granit, acoperite cu mochetă sau cu Răpirea din serai. La un moment dat am vrut să vopsim scările cu o vopsea cauciucată și să le lăsăm așa (era Vintage 🙂 ).

Am renunțat la ideea de a ne face singuri scările după ce am văzut scările din casa unor prieteni. Le mulțumesc că ne-au invitat la ei. Dacă nu vedeam scările din casa lor și dacă nu ne-ar fi pus în contact cu Nea Gicu sau Nicu nu știu ce scări aveam acum în casă.

Problema cu Nea Gicu/Nicu este că îi cam place ȚUICA. Nu a putut pleca de acasă fără țuica lui, așa că a venit cu ea la muncă. Atât de beat era încât, sincer, nu cred că mai ține minte că a montat scările pentru noi.

Mulțumesc Nea Gicu/Nicu pentru scările frumoase din casa noastră, nu știu cum ai reușit să le montezi dar te apreciez!

XOXO Andra

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s